Elérhetőségek

Bázakerettye Község hivatalos honlapja

Cím: 8887 Bázakerettye,
Fő út 4.
Telefon:
+3693348003
E-mail:
hivatal@bazakerettye.hu
Facebook


TOP-5.3.1-16-ZA1-2017-00006-A Muramenti dombhátak cselekvő közösségei

TOP-5.3.1-16-ZA1-2017-00006 A MURA MENTI DOMBHÁTAK CSELEKVŐ KÖZÖSSÉGEI

 

Kedvezményezett: Bázakerettye Község Önkormányzata

 

A vissza nem térítendő támogatás összege: 52.999.370,- Ft

 

Támogatási intenzitás: 100 %

 

A projekt tíz település önkormányzata és a Zala Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület konzorciumában, összesen tíz települést érintve valósul meg.

A célterület települései: Bázakerettye, Becsehely, Borsfa, Kerkaszentkirály, Kistolmács, Lispeszentadorján, Muraszemenye, Semjénháza, Tótszentmárton, Letenye. 

 

A projekt célja: 

Az átalakított hegyháti gazdálkodás mellé az adekvát hegyháti társadalmi, közösségi élet kialakításának segítése, hogy a gazdasági diverzifikálás (turisztikai szolgáltatások kialakítása és új mediterrán gyümölcsök termesztése) mellet elősegítse a helyi közösségek megerősödését, növelje az egymás iránt és a térség fennmaradása iránt érzett felelősséget a térségben.

 

A projekt részcéljai a települések társadalmi, közösségi életének segítése: 

Az aktív közösségek mobilizálásával vonzóvá tenni a településeket az ideszületett és az innen elszármazott fiatal generációk számára. A településen fellelhető társadalmi tartalékok feltárása és ezeknek a tartalékoknak közösségi tervezéssel történő programmá formálása. Biztosítani a szellemi bázis továbbfejlődését, tapasztalatszerzését és tudásátadását. A hagyományokra alapozott új, település határokon átívelő, a településeket összekötő programsorozatokkal kell biztosítani a közös identitás megőrzését. 

 

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.05.31.


Vissza az előző oldalra!
Bázakerettye Község hivatalos honlapja - Magyar