Elérhetőségek

Bázakerettye Község hivatalos honlapja

Cím: 8887 Bázakerettye,
Fő út 4.
Telefon:
+3693348003
E-mail:
hivatal@bazakerettye.hu
Facebook


Strand büfé üzemeltetése

Pályázat a bázakerettyei Strand büfé üzemeltetésére

A Bázakerettye Nonprofit Kft. pályázatot hirdet büfé üzemeltetésére

2021. június 1. – 2021. augusztus 31. közötti időszakra.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A bérleti jogviszony a bázakerettyei Strand területén található büfére terjed ki. 

A nyertes pályázónak a bérleti időszakra bérleti díjat és rezsiköltséget kell fizetnie. A bérleti díjra havi díjas ajánlatot kérünk megadni. A rezsiköltség megfizetésére utólagos elszámolással, a tényleges mérőóra állások alapján kerül sor.

A szerződés a fenti határozott időtartamra jön létre, azzal a kitétellel, hogy a Büfének minden strand nyitvatartási napon, a teljes nyitvatartási időben rendelkezésre kell állnia a vendégek részére.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a pályázó részletes elképzeléseit a büfé üzemeltetéséről, amelyen belül külön részletezést igényel a büfé kínálata, valamint az ott tervezett árak alkalmazása;
  • a pályázó által vállalt havi bérleti díj pontos megjelölését;
  • igazolást arra vonatkozólag, hogy a pályázó legalább 3 év üzemeltetési gyakorlattal rendelkezik;
  • a pályázó, vagy az általa alkalmazott személy szakmai végzettségének igazolását;
  • NAV igazolás arról, hogy a pályázónak nincs lejárt köztartozása;
  • nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatai kezeléséhez és annak a Bázakerettye Nonprofit Kft. számítógépes adatbázisában történő rögzítéséhez és tárolásához, valamint arról, hogy a www.bazakerettye.hu weboldalon lévő adatvédelmi tájékoztatót megismerte és elfogadja.

 

A pályázat elbírálásánál kizáró okot jelent, ha a pályázó végelszámolás, felszámolás, vagy csődeljárás alatt áll, ha a pályázó tevékenységi körében egy évnél rövidebb idő óta szerepel a vendéglátási tevékenység.

A pályázó magára nézve kötelezőként kell elfogadja a felhíváshoz tartozó szerződéstervezetet, és vállalja az abban foglaltak teljesítését.

 A pályázattal kapcsolatos minden további információ: Salamonné Györkös Anikó ügyvezető, kerettyekft@gmail.com, Tel:+36306302541

 

A pályázatok beadásának határideje és helye: 2021. május 8. 12 óra, személyesen az ügyvezetőnél, vagy e-mailen a megadott e-mail címen.

A pályázatok benyújtását követően, a kiíró 2 munkanapon belül döntést hoz.


Vissza az előző oldalra!
Bázakerettye Község hivatalos honlapja - Magyar