Elérhetőségek

Bázakerettye Község hivatalos honlapja

Cím: 8887 Bázakerettye,
Fő út 4.
Telefon:
+3693348003
E-mail:
hivatal@bazakerettye.hu
Facebook


Hivatali ügyfélfogadás szüneteltetés

2020.10.29.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Bázakerettyei Közös Önkormányzati Hivatalban a koronavírus járvánnyal összefüggésben járványügyi megfontolások miatt, megelőző intézkedésként a személyes ügyfélfogadást 2020. október 29. napjától visszavonásig korlátozom.

Kérem Ügyfeleinket, törekedjenek arra, hogy ügyeiket telefonon, postai úton vagy elektronikus formában az alábbiak szerint intézzék:

 

1. Kérelmeiket Bázakerettyei Közös Önkormányzati Hivatal (kh.bazakerettye.hu )honlapján elérhető nyomtatványokon postai úton vagy elektronikus úton az alábbi e-mail címek valamelyikére küldjék meg:

2. Az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleink részére elérhető E-önkormányzati portálon keresztül biztosított az ügyintézés (https://e-onkormanyzat.gov.hu).

3.  A helyi adókkal kapcsolatban kérem, kizárólag telefonon vagy elektronikus úton érdeklődjenek.

Tájékoztatom Önöket, hogy az e-önkormányzati portál használatával lehetőségük nyílik arra, hogy a kiválasztott önkormányzat felé az adó- és illetékfizetési kötelezettségüket elektronikus úton teljesítsék.

Amennyiben a személyes ügyintézés nem tűr halasztást, a lehető legkevesebb, az ügyintézéshez szükséges időt töltsék a Hivatalban.

Ebben az esetben a Hivatalba történő belépéskor mindenkinek kötelező a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata és a maszk viselése.

 

A Hivatal elérhető a 93/348-003 telefonszámon.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

 

 

 

Dr. Resch Karolina s.k.

jegyző

 

 


Vissza az előző oldalra!
Bázakerettye Község hivatalos honlapja - Magyar